Aktuellt

Aktuella saker som händer i Jönköpings läns 4H

Tranås 4H växer och söker nu fler ledare till sin verksamhet


Vi söker nu Ungdomsledare som vill hjälpa till i vår verksamhet i första hand i Tranås. Vi behöver ledare till sommaren till våra Lantlivsläger, Äventyrsläger Matskolor.


Vi behöver även ledare till vår kvällsverksamhet på måndagar för barn 9-11 år, till att börja med 2 timmar i veckan.


Du kommer att få lön samt utbildningar och andra spännande äventyr med 4H.

Vi söker först och främst dig mellan 15-19 år.


Låter det intressant?

Mejla då en beskrivning om vem du är, vilka intressen du har samt utbildning till Info@jonkopings4h.se.

Har du frågor kan du även ringa Per 076-344 49 90


Kvällsverksamheten:

Vi söker ledare till våran kvällsverksamhet till att börja med Måndagar 17.00-19.00 där barnen är 9-11år i dagsläget har vi 17 barn i den verksamheten på Kraftverket. Vi håller på med ”traditionell 4H-klubbs verksamhet” det vill säga det mesta som vi tillsammans bestämmer. Pyssel och hantverk i olika former, lekar, bakning, Killerboll, friluftsliv och äventyr, utflykter och massa annat skoj. Lön sätts efter ålder och tidigare erfarenhet.


Sommarjobb:

Här söker vi ledare veckovis som det ser ut nu V.24 Matskola V.25 Lanlivsläger V.27 Lantlivs/Äventyrsläger V.32 Matskola. Lön sätts efter ålder och tidigare erfarenhet.


Lantlivsläger på Rås gård

 

Är en läger form som håller på en hel vecka under dagtid mellan kl:09.00-16.00 med olika åldrar.

 

V.25 Ålder från 7 år Tema Friluftsliv (bad, lekar, lättare friluftsliv, pilbåge, blåsrör, samt besöka gårdens djur och mycket annat skoj utomhus)

 

V.27 Ålder från 9 år Tema Äventyr och friluftsliv (drickabacksklättring, klättervägg på träd, Kanot, Standuppaddlebord, pilbåge, blåsrör, luftgevär, bad, lekar mm)

 

V.27 Ålder 10år Övernattningsläger Tema Äventyr och friluftsliv (drickabacksklättring, klättervägg på träd, Kanot, Standuppaddlebord, pilbåge, blåsrör, luftgevär, bad, lekar och utomhusredskap, mm)4Hs Matskola

Är en läger form som håller på dagtid mellan kl:09.00-16.00

Är en läger form som är för dig som gillar att laga mat och baka. De lagar bra frukostar, luncher och mellanmål och varvar detta med motion i form av tävlingar, lekar och upptåg. Under de veckolånga matskolorna görs även utflykter och besök vid en lokal bondgård eller livsmedelsproducent. Läs mer www.matskolor.se

För dig som varit med tidigare så kommer vi göra det mer utmanande om du vill.

Vi kommer att hålla till i Studiefrämjandets lokaler på Kraftverket


V. 24

V.32


COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS